100%NL Magazine Rik van de Westelaken
Zie ook:
Delen

Dit is de leuke partner van Rik van de Westelaken

De partner van Rik houdt niet van de schijnwerpers, maar toch hebben wij een foto van hem kunnen vinden. Wat een leukerd!

Rik van de Westelaken

Jarenlang was Rik van de Westelaken hét gezicht van het NOS journaal. Na 17 jaar bij de NOS te hebben gewerkt besloot Rik dat het welletjes was en maakte hij de overstap naar een commerciële zender. Maar al vrij snel daarna ontdekte hij dat daar zijn hart niet lag en keerde hij terug bij de publieke omroep. Sindsdien werkt Rik als presentator van EenVandaag, Wie is de Mol en presenteerde hij ook het Televizier-Ring Gala.

Wie is de Mol

In 2015 deed Rik mee als kandidaat aan Wie is de Mol. Samen met zijn goede vriendin Marlijn Weerdenburg stond hij in de finale en wist hij de Mol te ontmaskeren: Margriet van der Linden. Niet veel later, in 2018, nam Rik het presentatiestokje over van Art Rooijakkers. Sindsdien neemt Rik de presentatie van het programma voor zijn rekening. Gisteren vond de 1e aflevering plaats van alweer het 24e seizoen van Wie is de Mol. Alle kandidaten gaan opnieuw de strijd met elkaar aan.

Onbekende partner

Over het liefdesleven van Rik weten wij niet veel, want zelf deelt hij er niets over op social media. Na een paar gestrande, serieuze relaties, dacht Rik dat hij het geluk in de liefde niet meer zou vinden. Gelukkig liep hij zijn partner Felix tegen het lijf. De twee zijn nog altijd stapelgek op elkaar en zij wonen samen in een luxe appartement in Amsterdam.

Benieuwd hoe Felix eruitziet? Klik dan op deze link.

Bron: tipsenweetjes.nl en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Rik van de Westelaken

WIL JE ZIEN: Rik van de Westelaken als blondine!
WIL JE ZIEN: Rik van de Westelaken als blondine!
Lees alle artikelen over Rik van de Westelaken