shelly sterk banner
Zie ook:
Delen

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake

Jess is inmiddels een paar weken oud en hij lijkt nu al onwijs veel op zijn oudere broer. Deze foto is zó lief!

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark. In 2019 werden Shelly en Mark voor het eerst ouders van een zoon, Jake. Hij is al jaren het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereens hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Tweede zoontje

Onlangs deelde Shelly fantastisch nieuws, want zij is voor de tweede keer moeder geworden van een zoon. Deze lieverd luistert naar de naam Jess.

Lookalike

Shelly’s zoontje is inmiddels een paar weken oud en hij lijkt nu al zoveel op zijn broer Jake. Shelly deelde een mierzoete foto van Jess met een glimlach op zijn gezicht. ‘Dolblij lachen als je lieve grote broer je wakker maakt’, schrijft een hele trotse Shelly onder deze foto. Wij smelten er echt bij weg. Jess is echt een kopie van Jake.

Er wordt massaal gereageerd onder deze mierzoete foto. ‘Wat een mooie foto! Dit is toch te lief!!’, ‘Lijkt op zn broer. Ook zo’n schatje’ en ‘Wat een moppie. Net zo leuk als Jake’, is een greep uit de reacties. SMELT…

100%NL Magazine Shelly Sterk

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
SMELT: Jake en Mark treden samen op in smoking: 'Dit was het liefste ooit'
SMELT: Jake en Mark treden samen op in smoking: ‘Dit was het liefste ooit’
Lees alle artikelen over Shelly Sterk