100%NL Magazine Gordon Dubai
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zo ziet het superdeluxe penthouse van Gordon eruit!

Binnenkijken bij Gordon: Waanzinnig penthouse in Amsterdam-Noord! Op Instagram gaf hij al eerder een kleine sneakpeak van zijn nieuwe penthouse, maar hier zie je nog meer beelden.

Dubai

Gordon is tegenwoordig nog maar zelden in ons koude kikkerlandje te vinden. De zanger en presentator woont namelijk al voor een langere periode in de Arabische stad Dubai. “Morgen mijn visum halen en dan onderweg naar het grootste avontuur uit mijn leven. DXB here I come!”, schreef de zanger destijds op zijn Instagram. De zanger verkocht zijn villa, pakte zijn spullen en emigreerde naar het zonnige Dubai. Hij gaf aan nooit meer in Nederland te willen wonen.

In eerste instantie vertrok Gordon niet alleen naar Dubai, maar toen nog met zijn toenmalige vriend Jeffrey. Helaas heeft het liefdesavontuur niet heel lang mogen duren voor Gordon, de twee gingen kort na vertrek uit elkaar.

Sneakpeak

Als Gordon dan toch een keertje (voor zaken) in Nederland te vinden is, doet hij dit wel in stijl. Op Instagram gaf hij zijn volgers en fans een tijdje geleden al een kleine sneakpeak van zijn nieuwste penthouse in Amsterdam-Noord. Bij de video schreef Gordon: ‘Sneak preview of my style of decorating for my business in Dubai!’ En het ziet er prachtig uit!

Nieuwe penthouse

De zanger en presentator heeft in Amsterdam-Noord een prachtige penthouse aangekocht voor bijna twee miljoen euro. Zijn nieuwe paleisje heeft een woonoppervlakte van 246 vierkante meter, een buitenkeuken, bar en vier kamers.

Veel volgers van Gordon kunnen zijn stijl wel waarderen en reageren enthousiast op het filmpje. Zo schrijft iemand ‘Waaaaauw waanzinnig’ en weer iemand anders schrijft ‘Wat mooi Gordon wat goed gestyld prachtig dat word heerlijk relaxen.’ Het appartement is inderdaad tot in de puntjes gestyled! Gordon heeft nog meer foto’s vrijgegeven van waar hij verblijft als hij in Nederland is.

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hier 

Bron Shownieuws en Instagram Gordon Heukeroth | Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.

Delen

Meer over Gordon

Gordon straalt met man aan zijn zijde: 'Mijn liefde'
Gordon straalt met man aan zijn zijde: ‘Mijn liefde’
Opnieuw groot nieuws voor Gordon: 'Zo trots en blij met dit nieuwe avontuur'
Opnieuw groot nieuws voor Gordon: ‘Zo trots en blij met dit nieuwe avontuur’
Lees alle artikelen over Gordon