100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Pijnlijk nieuws voor Miljuschka: ‘Baal echt als een stekker’

Heel vervelend en pijnlijk nieuws voor Miljuschka Witzenhausen.

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Al die heerlijke recepten, net iets te vette taarten en heerlijke snacks staan er alleen wel om bekend dat je er geen kilo’s van kwijtraakt. Toch heeft Miljuschka de juiste balans tussen lekker en gezond gevonden en ziet zij er door al het koken en bakken door, nog steeds onwijs goed uit.

Woonboerderij

Ook op het gebied van de liefde is Miljuschka een gelukkig vrouw. Ze is al jaren gelukkig met fotograaf Philip van Oirschot. Uit een eerdere relatie kreeg Miljuschka twee kinderen: Rembrandt en Felina. Samen met Philip en haar twee kinderen woont Miljuschka in een waan-zinnige woonboerderij die helemaal van top tot teen verbouwd en gerenoveerd is.

En we weten het allemaal: Miljuschka’s grote passie is koken dus zijn er maar liefst twee gigantische woonkeukens in de woonboerderij. Een tijdje geleden gaf Miljuschka haar volgers een heuse hometour door haar woning, die zie je hier.

Pijnlijk nieuws

Waar Milijuschka normaliter haar volgers vermaakt met de lekkerste taarten, body positivity posts of gewoon met een beetje vrolijkheid, deelt ze vandaag pijnlijk nieuws. Vanuit een ziekenhuisbed schrijft ze: ‘Mini breukje.’

Wat blijkt? Miljuschka heeft haar enkelbanden gescheurd. Er zit voor Miljuschka nu dus niets anders op dan rust te nemen, iets waar de presentatrice niet heel goed in is.

‘Ben volledig afhankelijk. Echt zo niet mijn ding. Even iets pakken, zelf douchen etc. Vergeet het maar. Lesje in nederigheid dit.’ Gelukkig voor Miljuschka heeft ze de allerleukste man en de liefste kinderen die haar met alle liefde verzorgen.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
Lees alle artikelen over Miljuschka