sylviemeis_header_instagram
Zie ook:
Delen

ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing

Sylvie plaatst dagelijks de mooiste foto's van zichzelf online. Haar kledingkeuze zorgt zo nu en dan voor wat ophef bij volgers...

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis! Nederland leerde Sylvie Meis als VJ bij MTV en TMF en van haar rol als Ice is Costa! en Pista!. In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk. Helaas kwam daar in 2013 een einde aan, toen maakte het stel bekend te gaan scheiden. Samen kreeg het stel een zoon: Damián.

Sylvie trouwde jaren geleden opnieuw. Dit keer met Niclas Castello. Vorig maakten de twee bekend te gaan scheiden. Een paar maanden geleden leek Sylvie opnieuw de liefde te hebben gevonden bij Wim Beelen, maar helaas bleek ook dit niet de ware te zijn.

Ophef

Sylvie deelt iedere dag één en soms zelfs meerdere foto’s van zichzelf op Instagram. De ene keer is dit een kiekje van een fotoshoot, de andere keer op een tropisch oord en weer een andere keer een spiegelfoto. Dat laatste plaatste zij nu weer, maar daar ontving zij veel negatieve reacties op. Zo schrijven sommige: ‘Doe normaal!’ en ‘Staat je goed maar waarom wil je halfnaakt lopen’. Gelukkig ontvangt Sylvie ook heel veel positieve reacties op deze foto. ‘Dat staat je erg goed Sylvie’ en ‘Je ziet er prachtig uit beauty’, schrijven zij.

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: 'Als ik erover praat, schiet ik nog vol'
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: ‘Als ik erover praat, schiet ik nog vol’
Lees alle artikelen over Sylvie Meis