100%NL Magazine Wim Beelen
Zie ook:
Delen

BREAKING: Sylvie Meis en Wim Beelen uit elkaar

De twee leken tot voor kort smoorverliefd op elkaar te zijn, maar helaas had dit sprookje geen mooi einde. Wim legt het uit.

Sylvie Meis

Met haar sprankelende persoonlijkheid en onberispelijke stijl heeft Sylvie Meis als presentatrice, model en actrice de harten van iedereen veroverd. De carrière van Sylvie begon toen ze bekend werd door haar presentatiewerk, vanaf dat moment is Sylvie niet meer uit de spotlights geweest.

Relatie met Wim

Sylvie is heel wat maanden vrijgezel geweest, maar een paar maanden geleden kwam zij vastgoedondernemer Wim Beelen tegen. De twee leken smoorverliefd op elkaar te zijn en iedereen had het beste met de twee voor. Helaas is er na een paar maanden al een einde aan het sprookje gekomen.

Uit elkaar

Wim laat vandaag via Instagram weten dat hij en Sylvie uit elkaar zijn. ‘Lieve familie en vrienden. Een aantal maanden geleden ben ik een leuke vrouw tegengekomen. Na twee dates moest iemand dat zonodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen. Sylvie haar leven boven de radar en mijn leven eronder is een weg wat niet bij mij past.’

Het lijkt erop dat Wim degene is die de relatie heeft verbroken, maar toch heeft hij het beste met haar voor. ‘Veel succes in je leven. Je bent een een bijzondere, lieve vrouw. Bedankt’, schrijft hij. Sylvie heeft nog niet gereageerd op de breuk, maar zij verwijderde wel alle foto’s met Wim.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Sylvie Meis

Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: 'Als ik erover praat, schiet ik nog vol'
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: ‘Als ik erover praat, schiet ik nog vol’
Lees alle artikelen over Sylvie Meis