ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!

Caroline is ongelooflijk trots op haar kinderen en zij deelt regelmatig foto's met haar zoon of dochter. Wat is Charlotte toch een prachtige vrouw!

Caroline Tensen

Caroline Tensen kennen we allemaal als Nederlandse presentatrice. Vanaf 1986 is zij al te bewonderen op televisie en daardoor heeft zij héél veel programma’s op haar naam staan. Tegenwoordig is Caroline vooral te zien als presentatrice van het programma Postcode Loterij: Eén tegen 100. Ook zit Caroline regelmatig in de stoel bij haar beste vriend, Leco van Zadelhoff. Hij weet Caroline keer op keer nóg knapper te maken.

Dochter

Caroline deelt altijd de leukste foto’s op Instagram. De ene keer is dit een spiegelfoto met haar goede vriend Leco, de andere keer een vakantiefoto met haar man en weer een andere keer plaatst zij een selfie met haar kinderen. Dat laatste deed zij nu weer. Haar dochter was dit keer degene die naast Caroline straalt. De presentatrice deelde deze foto een tijdje geleden vanwege de 33e verjaardag van Charlotte. ‘Wat gaat het hard. Ik hou van jou’, schrijft een trotse Caroline. Wat een prachtige foto en wat een onwijs knappe dochter heeft Caroline. Dat kan ook niet anders met zo’n moeder!

Bron en Beeld: Instagram Caroline Tensen.

Delen

Meer over Caroline Tensen

Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: 'Betrapt!'
Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: ‘Betrapt!’
Caroline Tensen:
Caroline Tensen: “Wij zijn in Lapland, mooier wordt het niet”
Lees alle artikelen over Caroline Tensen