100pmagazine_rachelhazes
Zie ook:
Delen

Rachel Hazes blikt terug op trouwdag met één prangende vraag

Het is ondertussen alweer heel wat jaren geleden, maar toch vraagt Rachel zich nog steeds af waarom zij en André zo snel zijn gaan trouwen.

Rachel en André

Rachel Hazes kennen we allemaal als de weduwe van de overleden zanger André Hazes. Rachel leerde André op jonge leeftijd kennen en maakte door de jaren heen lief en leed met hem mee. De jaren na zijn dood waren voor Rachel turbulente jaren, waarin ook weer veel is gebeurd. Rachel gaat momenteel vol goede moed door het leven, maar op dagen als vandaag blikt zij vol emotie terug op de mooie tijd met André.

Trouwdag

Vandaag is het alweer 31 jaar geleden dat Rachel en André elkaar het jawoord gaven. Op Instagram plaatst Rachel de uitnodiging voor de bruiloft. Deze is typisch en hartstikke grappig. ‘Jij hebt onze trouwerij helemaal geregeld en ik mocht me nergens mee bemoeien. Wij hebben samen zo ontzettend gelachen om onze trouwkaart. Burgerlijker bestaat niet maar ook dat paste nou juist zo goed bij ons’, schrijft zij over de kaart, waar André twee keer op is uitgebeeld. Als Rachel terugkijkt op deze periode, blijft zij toch met één vraag in het hoofd zitten: ‘Achteraf gezien zijn wij absurd snel getrouwd met elkaar. Wij kwamen in januari 1991 weer definitief bij elkaar en wij zijn op 14 oktober 1991, precies 9 maanden erna, getrouwd. Wat ik je nog graag zou willen vragen lieverd is waarom je zo snel wilde trouwen…’.

Terugblik op vroeger

Aangezien Rachel al een lange periode zonder André door het leven gaat, blikt zij regelmatig terug op tijden die zij samen beleefden. ‘Want ondanks dat wij samen hoge pieken en diepe dalen hebben gekend blijft mijn leven met jou toch altijd een feest. Alleen al om deze zin van jou bijvoorbeeld “vergeet de mooie dagen niet”. Want ja Dré, ondanks dat we ook verdriet hadden samen, hebben we toch de meeste tijd wel onbedaarlijk gelachen met elkaar. Konden we nog maar eens zo met elkaar lachen schat dat de tranen weer over onze wangen rollen. Ik kijk net als iedere avond dadelijk weer naar de sterren en geef jou weer die knipoog en feliciteer ik je met onze trouwdag!’, eindigt zij haar bericht. Een dag als deze is er één die ieder jaar terug blijft komen en steeds weer hartstikke veel emoties oproept.

https://www.instagram.com/p/Cjq38gPIXKe/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Rachel Hazes.

Delen

Meer over Rachel Hazes

FOTO'S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
FOTO’S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Lees alle artikelen over Rachel Hazes