100pmagazine_rachelhazes
Zie ook:
Delen

Emotionele Rachel Hazes: ‘Ik mis jouw stem, jouw lieve lach’

Vandaag is de dag dat André Hazes 18 jaar geleden overleed aan een hartstilstand. Met een emotionele foto en bijschrift staat Rachel stil bij deze dag.

André en Rachel

Rachel Hazes kennen we allemaal als de weduwe van de overleden zanger André Hazes. Rachel leerde André op jonge leeftijd kennen en maakte door de jaren heen lief en leed met hem mee. De jaren na zijn dood waren voor Rachel turbulente jaren, waarin ook weer veel is gebeurd. Na een ruzie met haar zoon André, die flink wat jaren heeft geduurd, heeft zij nu beter contact met hem dan ooit. André is, nadat hij bij Sarah van Soelen vandaan is gegaan, bij zijn moeder ingetrokken en daar woont hij nu nog steeds. Met haar dochter Roxeanne heeft Rachel momenteel geen contact.

Missen

Ondanks het feit dat Rachel tegenwoordig positief probeert te zijn en het mooie van het leven weer wil inzien, mist zij haar man nog iedere dag en steeds een beetje meer. Zo nu en dan plaatst Rachel dan ook iets over André op Instagram. Vandaag is de sterfdag van André en staat Rachel er weer iets meer bij stil dan normaal. André is vandaag 18 jaar geleden overleden aan een hartstilstand. Zij plaatst een prachtige foto van hem, met daaronder een emotionele tekst. ‘Ik mis jouw stem, jouw lieve lach. Ik mis jouw alles, nog elke dag. Ik mis het simpele, zoals een kus, jouw blik, het even samen zijn. En al dat missen, doet nog altijd pijn. Onvoorwaardelijk bestaat echt, want Dré je bent en blijft mijn grote liefde’. Wat een prachtige woorden van Rachel. Hierin laat zij duidelijk zien hoe groot het gemis is en hoe graag zij weer even bij hem zou willen zijn. Wij wensen de familie Hazes veel sterkte op deze zware dag. 

https://www.instagram.com/p/Ci0zbbFIhTX/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Rachel Hazes

Delen

Meer over Rachel Hazes

Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Rachel Hazes zit vol zelfspot: 'Kroket in een doodskistje'
Rachel Hazes zit vol zelfspot: ‘Kroket in een doodskistje’
Lees alle artikelen over Rachel Hazes