100pmagazine_rachelhazes
Zie ook:
Delen

Rachel Hazes reageert met lovende woorden onder emotioneel bericht André

André deelt een mooi en krachtig bericht op Instagram en niet alleen vrienden en kennissen reageren daaronder, ook zijn moeder schrijft een mooie reactie.

André Hazes

André Hazes jr. is als zoon van overleden volkszanger André Hazes zijn vader achterna gegaan. Hij trad op met eigen nummers en zong liedjes van zijn vader. Al deze optredens kwamen enkele jaren geleden stil te liggen, toen André bekendmaakte verslaafd te zijn aan drank en drugs. De zanger is inmiddels ruim anderhalf jaar clean, hij is weer gelukkig met zijn grote liefde, Monique, hij ziet zijn zoontje dagelijks en hij staat weer op het podium. Het gaat alleen maar beter…

Dankbaar

André is iedere dag dankbaar dat het goed met hem gaat en dat hij clean en gezond door het leven gaat. Hij deelde er een mooi bericht over op Instagram. ‘Elke ochtend als ik wakker word is het eerst wat ik tegen mezelf zeg hoe dankbaar ik ben. Dat ik weer een dag gezond op mag staan. Dat ik vrij mag zijn van het verlangen naar dingen die mijn leven kapot probeerde te maken, maar heel goed besef dat het gevaar op de loer ligt’, begint hij zijn bericht.

‘Dat ik al zo’n lange tijd de kracht heb om het vol te kunnen houden en mij gelukkiger dan ooit te voelen. En doordat je je zo voelt, kan niks je van dit pad halen. Ik ben dankbaar dat ik herinneringen kan maken met de mensen van wie ik houd. Waarom ik dit schrijf? Ik krijg veel berichten van mensen die in dezelfde situatie zitten als ik 2 jaar geleden. Maar die het nog niet kunnen of durven de stap te nemen om echt voor zichzelf te kiezen en daaraan te werken. Ik gun het iedereen. Want hoe eng en zwaar het ook lijkt, de kado’tjes van het leven die je achteraf krijgt zijn het meer dan waard’.

Reactie Rachel

Naast vrienden en kennissen die reageren op deze post, schrijft ook Rachel een lang bericht. ‘Jeetje Dré, wat moet jij toch enorm trots zijn op jezelf. Niet alleen jouw vader is trots op jou, maar ook de mensen die zielsveel van jou houden. Je weet het Dré, je hoeft het niet alleen te doen en ik ben tot de dag van vandaag dankbaar dat jij mij belde dat jij hulp nodig had. We hebben met zijn allen jou willen helpen waar we konden en dat is tot de dag van vandaag gelukt. Hele dikke kus van jouw trotse moeder’, schrijft zij. Wat mooi om te lezen.

Bron en Beeld: Instagram André Hazes.

Delen

Meer over Rachel Hazes

FOTO'S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
FOTO’S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Lees alle artikelen over Rachel Hazes

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes