100pmagazine_rachelhazes
Zie ook:
Delen

Rachel Hazes zit vol zelfspot: ‘Kroket in een doodskistje’

Vorige week werd bekend dat Rachel Casa Beense overneemt in Carihuela en nu heeft zij laten weten welke snack zij sowieso gaat verkopen en op welke manier...

Rachel Hazes

Rachel Hazes, wie kent haar niet. De weduwe van volkszanger André Hazes en de moeder van André en Roxeanne. Er gaat geen week aan ons voorbij dat we Rachel of een van haar familieleden voorbij zien komen in de media. En dat is niet voor niets, want de Hazes-familie is wellicht de meest besproken familie van Nederland. De ene keer is het Rachel die samen met haar dochter in het nieuws komt en de volgende keer haar zoon, André met Monique. Het is in ieder geval nooit saai bij de familie Hazes.

Kroket in doodskist

Vorige week deelde Rachel het geweldige nieuws dat zij restaurant ‘Casa Beense‘ in Torremolinos heeft overnomen. Het wordt nu dus Casa Hazes. Aan weekblad Story laat Rachel grappend weten: ‘Ik ga uiteraard kroketten verkopen, ik heb zelfs speciale bakjes besteld waarin ze komen te liggen. Ik serveer namelijk krotten in een plastic doodskistje. Dat is toch humor.’ Hier doelt zij op het feit dat sommige mensen haar een gecremeerde kroket noemen. Rachel zit in ieder geval vol zelfspot.

Bron en Beeld: Weekblad Story

Delen

Meer over Rachel Hazes

Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Rachel Hazes verlaat Nederland: 'Ik kan het eindelijk delen'
Rachel Hazes verlaat Nederland: ‘Ik kan het eindelijk delen’
Lees alle artikelen over Rachel Hazes