100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

Reinout en Daniëlle Oerlemans stralen in gala outfit!

Voor een speciale gelegenheid hesen zowel Reinout als Daniëlle Oerlemans zich in een geweldige gala outfit.

Reinout en Daniëlle Oerlemans

Reinout en Daniëlle zijn de trotse ouders van vier kinderen: ThijmenFiene,  Katelyn en Benjamin. Als moeder van 4 kinderen is het hard aanpoten maar ook het grootste geluk om je kinderen te zien opgroeien. En dat geldt ook voor Daniëlle. Ze is apetrots op haar kroost en deelt dan ook geregeld leuke kiekjes van haar mooie gezin. Zo postte ze onlangs nog deze prachtige gezinsfoto.

Gezin

Als Reinout niet aan het werk is zorgt hij ervoor dat hij lekker thuis is bij Daniëlle en de kids. Ze gaan regelmatig op de meest jaloersmakende vakanties en brengen veel tijd met elkaar door.

Vorige week deelde Daniëlle nog een te leuke video op haar Instagramaccount van een mislukte selfie met het gezin. Op de video straalt Daniëlle als trotse mama van vier, zo leuk om te zien!

Wat volgers nog meer opvallen is de look-a-like van Reinout, zoon Benjamin. ‘Leuk, die Arnie linksonder’, schrijft een van de volgers. Zien jullie het ook?

Gala outfit

Reinout en Daniëlle leven in Amerika de ‘American dream’. Gisteren hesen de tortelduifjes zich in een prachtige gala outfit voor een speciale gelegenheid. Het koppel straalde!

De volgers van Daniëlle zijn helemaal lyrisch over de foto. Zo worden er talloze hartjes onder de foto geplaatst en zijn ze vooral te spreken over de jurk van Daniëlle. ‘Wat een mooie jurk!’, ‘Fabulous!’ en ‘Prachtig’, schrijven ze onder de foto.

Foto: ANP, Bron: Instagram Danielle Oerlemans

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: 'Wat gaan we je missen'
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: ‘Wat gaan we je missen’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans