ZIEN: Roel van Velzen deelt romantische selfie met vriendin Basja
Zie ook:
Delen

ZIEN: Roel van Velzen deelt romantische selfie met vriendin Basja

Roel van Velzen is alweer een tijdje gelukkig in de liefde. Gisteren gingen Roel en zijn vriendin een avondje op pad.

Roel van Velzen

In 2006 bracht Roel van Velzen zijn debuutsingle uit: Baby Get Higher. De single werd uitgeroepen tot 3FM Megahit en werd vervolgens ook bekend in Duitsland. Kort daarna werd Roel van Velzen ‘huisband’ van het programma De Wereld Draait Door.

Inmiddels is Roel niet meer weg te denken uit de muziekindustrie én van de buis. Hij was één van de coaches van The Voice of Holland, jurylid bij Hit the Road en It Takes Two. Daarnaast schuift hij regelmatig aan bij verschillende talkshows.

Vriendin Basja

In 2019 besloten Roel en zijn jeugdliefde Marloes uit elkaar te gaan na 20 jaar. Samen kregen ze twee zoontjes: Laut Pepijn en Boaz.

Een jaar daarna, in 2020, werd Roel opnieuw verliefd. Dit keer op de mooie Basja. Met een mooie foto op Instagram maakte Roel het nieuws destijds bekend. Hij liet toen ook weten dat het contact tussen Basja en zijn ex Marloes gelukkig goed verloopt. ‘En heel dankbaar voor hoe de moeder van mijn kinderen en @Basja elkaar een plek gunnen in deze extended family.’

Romantische selfie

Gisteren beleefden Roel en Basja een heerlijk avondje uit. Het romantische stel genoot van een voorstelling in de stadsschouwburg in Haarlem.

Bij een romantische selfie schrijft Roel: ‘Het was een surrelistische gewaarwoording in de Haarlemse Stadsschouwburg; het onwerkelijke gevoel van weer in een volle zaal zitten.’ Het was voor het eerst sinds de versoepelingen dat Roel weer in een volle zaal zat. En dat was best een gek gevoel voor Roel. ‘We werden anderhalf uur betoverd door muziek, dans en prachtige beelden. Heel even was het alsof Corona nooit heeft bestaan en er op dit moment niet een gek met het grootste minderwaardigheids complex sinds Napoleon een vreedzaam land aan het kapotschieten is.’

Bron en Beeld: Instagram Roel van Velzen

Delen

Meer over Roel van Velzen

Lees alle artikelen over Roel van Velzen