100%NL Magazine Rolf Sanchez
Zie ook:
Delen

Rolf Sanchez ontzettend geschrokken na foute foto

De schrik zit er bij Rolf Sanchez nog goed in na het posten van een foute foto.

Rolf Sanchez

‘Más, más, más’ is een veelgehoorde zomerhit van het afgelopen jaar. Deze kraker staat op naam van zanger Rolf Sanchez. Hij is op dit moment de grootste artiest in Nederland op het gebied van Latin muziek. Hij scoort hit na hit en als het aan Rolf ligt is het einde nog lang niet in zicht.

Foute foto

Niet alleen op het gebied van de muziek is Rolf een gelukkig man, ook in zijn privéleven heeft hij niets te klagen. Hij is inmiddels alweer een paar jaar verliefd op zijn mooie vriendin Sophia.

Het gaat zo goed tussen het stel dat ze een grote en volgende stap in hun relatie hebben gezet. Samen hebben ze een droomhuis gekocht. Rolf kan zijn geluk natuurlijk niet op en is razend enthousiast.

In al zijn enthousiasme deelde Rolf een foto waarbij hij de sleutel van zijn nieuwe woning omhoog hield. Geen slimme zet, volgens John van den Heuvel. Volgens John kunnen sleutelexperts op basis van die foto de huissleutel van Rolf namaken, en dat wil je natuurlijk niet. Tijdens een aflevering van RTL Boulevard vertelde John hierover: ‘Ik heb Rolf net voor de uitzending even gebeld van: ‘Joh, haal die foto alsjeblieft weg of zet er een andere foto neer, want dit is niet zo slim.’ Hij schrok er zó van dat hij zei: ‘Ik ga meteen een ander slot op mijn huis laten zetten.’ Ik denk dat hij net op tijd gewaarschuwd is.’

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram Rolf Sanchez

Delen

Meer over Rolf Sanchez

CUTE: Rolf Sanchez deelt vakantiefoto's 'Quality time met mama'
CUTE: Rolf Sanchez deelt vakantiefoto’s ‘Quality time met mama’
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: 'Er is zoveel gebeurd'
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: ‘Er is zoveel gebeurd’
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez