100%NL Magazine Rolf Sanchez

Rolf Sanchez openhartig over miljoenenclaim na veroorzaken auto-ongeluk.

Rolf Sanchez deelt diepste dal in zijn leven: "Ik ging echt kapot van binnen."

Openhartig

Rolf Sanchez is in de nieuwe Beau Monde openhartig over een moeilijke periode in zijn leven. De ellende begint als Rolf een paar jaar terug in Amerika op een stilstaande auto knalt waar een vrouw in zit. Daarover zegt hij: “Dat was heel heftig, de vrouw belandde in het ziekenhuis. Mijn auto was total loss, toch had ik geen verwondingen. Vervolgens kreeg ik een brief van haar advocaat dat ze 32 miljoen dollar schadevergoeding van me eiste.”

Rechtszaak

Deze rechtszaak duurde zon anderhalf jaar. Het was een periode vol stress en onzekerheid vertelt Rolf. “Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn ouders was dat niet prettig. Ik ging echt kapot vanbinnen en ondertussen bleven de rekeningen van de advocaat maar binnenstromen.’ Uiteindelijk blijkt dat de vrouw zelf geen gordel draagt tijdens het incident en is er ook iets met haar verzekering niet in orde, waaroor Rolf gelukkig vrij wordt gesproken. Het gehele verhaal lees je in de Beau Monde. 

Geluk

Gelukkig voor Rolf ligt dit in het verleden en is hij nu heel gelukkig. Zijn carrière gaat goed en hij is enorm gelukkig in de liefde. Inmiddels is hij al zo’n drie jaar samen met zijn vriendin Sophia. Zo gelukkig dat ze een volgende stap hebben gezet. Samen met Sophia heeft hij een prachtige woning gekocht. Hieronder zie je wat leuke foto’s van het leuke stel.

 

Bron: BeauMonde. Beeld: Instagram Rolf Sanchez