100%NL Magazine Romee Strijd
Zie ook:
Delen

ZIEN: Romee Strijd kan ieder moment opnieuw moeder worden

Het is voor Laurens, Romee en dochtertje Mint nu echt aftellen tot de tweede baby geboren wordt. Aan Romee's buik te zien, duurt dit niet meer heel lang.

Romee Strijd

Romee strijd is één van Nederlands mooiste vrouwen, die jaren model voor onder andere Victoria’s Secret is geweest en nog steeds straalt op fotoshoots. Het topmodel heeft al jaren een relatie met Laurens van Leeuwen, de zoon van presentator Bert van Leeuwen. In 2018 trouwden het stel en in 2020 kregen werden zij voor de eerste keer ouders van een dochter, Mint. Dit jaar maakten Romee en Laurens bekend voor de tweede keer ouders te worden.

Tweede

Begin deze zomer werd bekend dat Romee en Laurens nog een meisje verwachten. Het voormalig Victoria’s Secret model heeft haar volgers de hele zwangerschap op de hoogte gehouden van hoe zij zich voelde en hoe snel haar babybuikje groeide. Dagelijks plaatste zij foto’s van zichzelf in de spiegel, tijdens vakanties en fotoshoots. Waar sommige mensen zichzelf minder mooi vinden tijdens de zwangerschap, leek Romee steeds meer te gaan stralen. Op de een na laatste foto die Romee deelde, was al te zien dat zij nu echt aan het aftellen is. Nu plaatst zij een foto samen met Laurens en daarop is te zien dat de kleine meid echt bijna geboren zal worden. ‘Wij kunnen nu elke dag een familie van 4 worden’, schrijft Romee onder de foto. Wat een gigantische, maar vooral mooie buik heeft het topmodel. Ondanks het feit dat zij nu aan het aftellen en afwachten is, is Romee nog steeds onwijs knap en straalt zij nog tegen iedereen aan. Wij wensen haar veel succes met de allerlaatste loodjes.

Bron en Beeld: Instagram Romee Strijd

Delen

Meer over Romee Strijd

DIT WIL JE: Gratis overnachting in de luxueuze villa van Romee Strijd!
DIT WIL JE: Gratis overnachting in de luxueuze villa van Romee Strijd!
Dít filmpje van Romee's dochter maakt in één klap jouw weekend goed
Dít filmpje van Romee’s dochter maakt in één klap jouw weekend goed
Lees alle artikelen over Romee Strijd