100%NL Magazine Romy Monteiro
Zie ook:
Delen

WOW: Romy Monteiro showt killerbody in minuscule bikini

Romy Monteiro en Jasper Suyk genieten samen van een welverdiende vakantie in het mooie Thailand. Romy shockeert haar volgers met haar killerbody.

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong. Romy is de dochter van Antje Monteiro en zij is al 4 jaar samen met haar grote liefde, Jasper Suyk. Het stel maakt de mooiste momenten samen mee, werkt zo nu en dan samen en geniet regelmatig van de meeste bijzondere vakanties.

Killerbody

Romy deelt dagelijks de leukste en mooiste video’s op Instagram en dat vinden wij en haar volgers maar al te leuk. Een paar weken geleden genoot zij samen met Jasper van een weekend New York, waar zij elkaar vier jaar geleden ook hebben ontmoet. Dit keer is het stel de zon op gaan zoeken en zijn zij naar Thailand gevlogen voor een bijzondere reis. Romy neemt haar volgers via haar Instagramstory mee met wat zij daar doen en wat ziet het er prachtig uit. Romy showt haar volgers in verschillende story’s haar killerbody in een minuscule, paarse bikini en daar shockeert zij haar volgers én ons mee, want wat ziet zij er prachtig uit en wat heeft zij een geweldig, afgetraind lichaam!

Zie hieronder wat foto’s van Romy en haar killerbody.

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro