100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak

Roxeanne had dit zelf ook absoluut niet verwacht, maar zij is ongelooflijk blij en enthousiast. Wij uiteraard ook.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. In de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Roxeanne en Erik genieten onwijs van alle grote, maar ook kleine momentjes met hem.

Verrassend nieuws

Onlangs bracht Roxeanne nieuwe muziek uit en haar carrière gaat op dit moment in een stijgende lijn omhoog. Via Instagram deelde zij dan ook verrassend, maar vooral heel leuk nieuws. ‘Ik was dit jaar eigenlijk niet van plan om nieuwe muziek uit te brengen. Mijn tweede album is pas een half jaar uit, we zijn op een lange tour geweest en zitten inmiddels al weer midden in het festivalseizoen. Maar ik zit in zo’n fijne flow, geniet van de reacties op het duet met Ruben Annink en ben lekker aan het schrijven. Dus wat ik eigenlijk gewoon wil zeggen is… AANSTAANDE VRIJDAG NIEUWE MUZIEK!’ Fans gaan uit hun dak en ook wij zijn razend enthousiast. Geweldig nieuws, Roxeanne!

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

WOW! Roxeanne Hazes overladen met complimenten: 'Lady in red'
WOW! Roxeanne Hazes overladen met complimenten: ‘Lady in red’
WOW: Partner Roxeanne Hazes gaat voor nieuwe look en is onherkenbaar
WOW: Partner Roxeanne Hazes gaat voor nieuwe look en is onherkenbaar
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes