100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes: ‘IK MAG HET EINDELIJK VERTELLEN’

Roxeanne is door het dolle en zij is blij dat zij dit nieuws eindelijk met al haar fans en volgers mag delen. Wat geweldig!

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de overleden volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Roxeanne is al jaren samen met Erik Zwennes, waarmee zij ook al lang verloofd is. Van trouwen is het  om verschillende redenen nog niet gekomen, maar dat er een bruiloft komt, staat vast. Samen met Erik kreeg Roxeanne een zoontje, Fender. Hij steelt dagelijks de harten van al Roxeanne’s volgers.

Geweldig nieuws

Roxeanne is al maanden door het dolle en nu mag zij eindelijk vertellen waarom. Zij deelde vanmorgen geweldig nieuws met haar fans en volgers, want er komt een nieuw album aan. Daarbij is haar nieuwe nummer ‘De Wereld Draait Door’ vanaf vandaag te beluisteren. Roxeanne straalt enorm op de video die zij plaatst en ook Erik is razend enthousiast. ‘Na zes jaar is het zo ver’, schrijft hij. Wat een fantastisch nieuws is dat zeg. Wij en alle fans kunnen het niet meer afwachten!

https://www.instagram.com/reel/CwEzXoIsduv/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes