100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

ON FIRE: Roxeanne Hazes pakt de shine in glitterjurk en lang rood haar

Keer op keer bewijst Roxeanne Hazes dat ze echt álles kan hebben! Zelfs lang, rood haar staat haar geweldig.

Roxeanne Hazes

Zangeres Roxeanne Hazes heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Het gezin heeft een hele turbulente relatie met elkaar. Een tijd lang heeft Roxeanne geen contact gehad met André, André niet met Rachel, en sinds een tijdje is de relatie tussen Rachel en Roxeanne bekoeld. Dat terwijl André wel weer herenigd is met zijn moeder.

Een paar weken geleden deelde Roxeanne nog met Kaj Gorgels, tijdens een podcast, dat ze voor zichzelf heeft moeten kiezen. ‘Ik weiger gewon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid’, liet ze weten. Je leest er hier alles over.

Lang, rood haar

Keer op keer weet Roxeanne haar volgers te verbluffen met weer een nieuwe look. Of het nu donker kort haar of juist gifgroen haar (waargebeurd, zie hier de foto’s), Roxeanne komt overal mee weg. De natural beauty staat met alles!

Roxeanne is dolblij dat ze kan optreden met haar band en koos afgelopen week voor een prachtige look. Speciaal voor de gelegenheid liet ze zich een lang, rood kapsel aanmeten. Ze maakte de look af met een rode glitterjurk. VA VA VOOM! Roxeanne zag er prachtig uit en voelde zich helemaal zelfverzekerd.

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes