100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

WAUW! Roxeanne Hazes verbluft volgers en gaat voor nieuwe look

Het maakt niet uit of Roxeanne haar haren groen of paars verft, of dat zij het lang of kort heeft: álles staat haar goed!

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar in de tussentijd kregen zij een kindje, Fender.

Nieuwe look

Roxeanne heeft al veel looks gehad in haar leven. De ene keer gaat zij voor een kort, groen kapsel en de andere keer heeft zij lange, zwarte haren. Het opvallende aan dit alles, is dat het bij Roxeanne állemaal heel goed staat. De zangeres brengt regelmatig een bezoekje aan de kapper en daar deelt zij altijd het resultaat van. Ook nu deelt zij een te leuke video in de kaperstoel. Zij filmt het hele proces en het eindresultaat. De schaar is er doorheen gegaan, de voorste plukken zijn blond geverfd en de rest lijkt kastanjebruin te zijn geverfd. Wat ziet Roxeanne er weer fantastisch uit zeg.

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

WOW! Roxeanne Hazes overladen met complimenten: 'Lady in red'
WOW! Roxeanne Hazes overladen met complimenten: ‘Lady in red’
WOW: Partner Roxeanne Hazes gaat voor nieuwe look en is onherkenbaar
WOW: Partner Roxeanne Hazes gaat voor nieuwe look en is onherkenbaar
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes