100%NL Magazine Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes maakt zojuist geweldig nieuws bekend

Roxeanne Hazes maakte zojuist op haar Instagram supermooi nieuws bekend. Zij en haar vriend Erik Zwennes verwachten een kleintje!

Eind 2017 verscheen een interview met Roxeanne, waarin zij vertelde over haar miskraam. Roxeanne vertelt in het bericht op Instagram dat dit interview een paar maanden geleden plaatsvond, net als haar miskraam. Ze zijn nu zielsgelukkig met de kleine op komst. En het is ze z贸 gegund!

Onderstaande bericht plaatste Roxeanne bij haar Instagram post:

Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan. We’re expecting a little bean. En zo ga je ineens op tour met je nieuwe, kleine beste vriendje of vriendinnetje.聽@erikzwennes, Ik houd intens veel van jou. Ik ben de allergelukkigste. WIJ. Onlangs verscheen er een openhartig interview waarin ik vertelde over mijn miskraam. Dit interview vond een paar maanden geleden plaats, net zoals deze droevige gebeurtenis. Gelukkig mogen wij nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram