100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Delen

WOW: Powervrouw Roxeanne Hazes oogst veel lof in zilveren outfit

Op Instagram laat Roxeanne Hazes iedereen versteld staan in een waanzinnige zilveren outfit.

Roxeanne Hazes

Zangeres Roxeanne Hazes heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Het gezin heeft een hele turbulente relatie met elkaar. Een tijd lang heeft Roxeanne geen contact gehad met André, André niet met Rachel, en sinds een tijdje is de relatie tussen Rachel en Roxeanne bekoeld. Dat terwijl André wel weer herenigd is met zijn moeder.

Sexy looks

Het is niet de eerste keer dat wij versteld staan van de prachtige looks van Roxeanne. Tijdens veel van haar optredens draagt ze looks waar onze monden van open vallen. Ook afgelopen weekend was het weer raak. Op haar Instagram deelde ze beelden van een sexy zilveren outfit met een bijpassende make-up look. De look was bedoeld voor één van haar optredens. De beelden van de prachtige outfit zijn hieronder te vinden.

Roxeanne on tour

Dit zal niet de laatste keer zijn dat we Roxeanne zullen zien schitteren in één van haar vele outfits. Een aantal maanden geleden maakte ze namelijk bekend in 2024 op tour te gaan. Het eerste optreden staat gepland voor 9 februari in Haarlem en zal eindigen op 22 maart in Groningen. Wij kijken alvast uit naar welke geweldige looks er nog komen gaan. Jij ook?

 

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes