100%NL Magazine Roy Donders

Roy Donders: ‘We zijn al aan het aftellen’

Roy Donders zal over 13 weken voor het eerst vader worden. Hij en Michelle kunnen het niet meer afwachten en dat snappen wij maar al te goed.

Roy Donders

Roy Donders staat ook wel bekend als de Stylist van het Zuiden. Hij is een ondernemer, kapper stylist en zelfs volkszanger. Roy werd bekend van zijn televisieprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, waarvan uiteindelijk zes seizoenen zijn gemaakt. Roy bracht later een huispakken lijn uit en deze gingen echt als warme broodjes over de toonbank. Roy heeft tot begin dit jaar altijd relaties gehad met mannen, maar toen hij Michelle tegen het lijf liep, werd hij voor het eerst verliefd op een vrouw. Het stel is al een tijdje hartstikke gelukkig en verwacht binnenkort zelfs een kindje.

Aftellen

Een paar maanden geleden verraste Roy zijn volgers met het nieuws dat hij voor het eerst vader wordt. Even daarna maakten Roy en Michelle samen bekend dat dit een meisje zal worden. Voor Michelle wordt dit haar tweede kind, want zij kreeg uit een eerdere relatie al een dochtertje. Roy is al maanden in de wolken en hij heeft duidelijk zin in het vaderschap. Nu deelt hij een echo op zijn Instagram met daarbij: ‘Nog 13 weken te gaan , we zijn al aan het aftellen. Ze groeit goed en pappa en mamma kunnen niet wachten tot je er bent’. ‘Wat fantastische en zooo bijzonder. Geniet ervan samen. Nog ff geduld’ en ‘Super leuk royke. Geniet er samen lekker van..’, reageren twee volgers. Er komt een spannende tijd aan voor het stel. Prachtig om samen mee te maken..

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders