100%NL Magazine Roy Donders

Vriendin Roy Donders showt groeiende babybuik tijdens babyshower

Het afgelopen weekend vierden Roy Donders en zijn vriendin Michelle de babyshower van hun toekomstige dochter.

Roy Donders

Roy Donders staat ook wel bekend als de Stylist van het Zuiden. Hij is een ondernemer, kapper stylist en zelfs volkszanger. Roy werd bekend van zijn televisieprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, waarvan uiteindelijk zes seizoenen zijn gemaakt. Roy bracht later een huispakken lijn uit en deze gingen echt als warme broodjes over de toonbank. Roy heeft tot begin dit jaar altijd relaties gehad met mannen, maar toen hij Michelle tegen het lijf liep, werd hij voor het eerst verliefd op een vrouw.

Baby!

En dat Roy en Michelle stapelgek op elkaar zijn, dat steken ze niet onder stoelen of banken. Regelmatig delen de tortelduifjes de meest verliefde foto’s van elkaar en zetten ze elkaar flink in het zonnetje.

Het geluk van Roy en Michelle werd helemaal compleet toen ze erachter kwamen dat Michelle in verwachting was. Zoals we gewend zijn van Roy pakte hij de gender reveal van hun ongeboren kind dan ook groots aan. Familie en vrienden werden opgetrommeld, er werden roze en blauwe kleding uit de kasten getrokken én er werd een heel podium opgezet. Voor een zwart doek vol met roze en blauwe lichtjes staan Roy en Michelle zenuwachtig te wachten totdat ze te horen krijgen wat het geslacht van hun kindje is. En het wordt….een meisje!

Babyshower

Inmiddels tikken de weken voorbij en zijn Roy en Michelle dan ook al stiekem aan het aftellen tot de geboorte van hun dochter. Het afgelopen weekend vierden zij vol trots de babyshower. Speciaal voor de gelegenheid maakte een bruidshuis een prachtige jurk voor Michelle, die haar werkelijk waanzinnig stond. Roy zag er ook uit om door een ringetje te halen en poseerde dan ook vol trots naast zijn zwangere vriendin.

Gisteren de babyshower van mijn schatje’, jubelde Roy bij de foto. Het stel straalt en is duidelijk heel erg gelukkig samen!