100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy Donders deelt práchtige foto van dochter tijdens newborn shoot!

Roy en Michelle zitten al dagen op een roze wolk. Zij willen hun grootste geluk graag vastleggen en dat is goed gelukt met deze fotoshoot!

Roy Donders

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk.

Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien.

Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft.

Op een roze wolk

Vorige week vrijdag maakte Roy en Michelle het geweldige nieuws bekend, dat zij ouders zijn geworden van een dochtertje, Romi. De kleine meid verovert nu al alle harten en Roy en Michelle zitten al dagen op een roze wolk. Romi is nog maar een paar dagen oud en hartstikke klein en daarom hebben Roy en Michelle dit vast gelegd op camera. De tijd gaat immers zo snel. Romi draagt een onwijs schattige jurk en haarband en zij ligt op een klein kussentje. Wij smelten echt weg bij het zien van deze foto. Zo klein, maar zó mooi. Wat zullen Roy en Michelle trots en gelukkig zijn.

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders.

Delen

Meer over Roy Donders

Verdrietig nieuws voor Roy Donders: 'Plots afscheid van jou moeten nemen'
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’
ZIEN: Roy Donders en Michelle showen hun wasbordjes op het strand
ZIEN: Roy Donders en Michelle showen hun wasbordjes op het strand
Lees alle artikelen over Roy Donders