100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Wegsmelten bij de dochter van Roy Donders in een zwemband en roze badpakje

Roy en Michelle zijn samen met de kinderen in Spanje en aan de foto's te zien, vermaken zij zich prima. Deze foto van Romi in een roze badpakje is zo aandoenlijk.

Roy Donders

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk. Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien.

Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft. Samen met Michelle kreeg Roy kortgeleden ook een dochter, Romi.

Romi in roze badpak

Net als veel andere mensen, zijn Roy en Michelle op vakantie. Samen met de kinderen genieten zij van de Spaanse zon. De foto’s en video’s liegen er niet om, want het ziet er heerlijk uit en het park waar zij verblijven, ontbreekt hen aan niets. Roy deelde nu een foto van zijn dochter en stiefdochter samen in het water. Terwijl Michelle’s oudste dochter zwemt, ligt Romi heerlijk in een opblaasbare zwemband. In haar roze badpakje steelt zij de show. Wij smelten echt weg bij het zien van deze foto. Wat is Romi een schatje en wat zullen Roy en Michelle genieten…

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders.

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Roy Donders