100pmagazine_roycedevries
Zie ook:
Delen

Royce de Vries herdenkt vader: ‘Er is geen uur voorbijgegaan zonder dat ik hem mis’

Het is alweer twee jaar geleden dat de aanslag op Peter R. de Vries plaatsvond en daar hebben zijn kinderen het nog iedere dag moeilijk mee...

Royce de Vries

Royce de Vries is de zoon van Peter R. de Vries. Net als zijn vader kan hij niet tegen onrecht en is hij dus werkzaam als advocaat. Royce is al jaren samen met zijn grote liefde, Amanda. Met haar stapte hij afgelopen zomer in het huwelijksbootje. Samen kregen zij al een zoontje, Fender. Hij is vernoemd naar zijn overleden opa, want hij heet eigenlijk Fender Peter de Vries. Vorige maand werd Royce voor de tweede keer vader van een zoon, Lewis.

Herdenken Peter R. de Vries

Twee jaar geleden hing er een grote zwarte wolk boven Nederland, want Peter R. de Vries werd na een uitzending van RTL Boulevard neergeschoten. De misdaadverslaggever is na 9 dagen overleden in het ziekenhuis. Heel Nederland leeft al twee jaar met zijn nabestaanden mee en wanneer zijn kinderen een foto of herinnering plaatsen, raakt dat iedereen.

Vandaag deelt Royce een prachtige jeugdfoto met zijn vader en daaronder schrijft hij: ‘Vandaag is het twee jaar geleden dat mijn vader, mijn maatje en mijn beste vriend het meest vreselijke werd aangedaan. Er is sindsdien geen dag – of zelfs maar een uur – voorbijgegaan zonder dat ik hem mis. Vandaag denk ik nog weer een beetje meer aan hem…’ Wat een bijzondere foto is dit en de tekst raakt ons. Wij wensen de familie heel veel sterkte vandaag.

Bron en Beeld: Instagram Royce de Vries.

Delen