100pmagazine_roycedevries
Zie ook:
Delen

Royce de Vries staat stil bij huwelijksjubileum en deelt prachtige foto

Het is alweer twee jaar geleden dat Royce en Amanda elkaar het jawoord gaven. Vandaag staat Royce stil bij dit mooie jubileum.

Royce de Vries

Royce de Vries is de zoon van Peter R. de Vries. Net als zijn vader kan hij niet tegen onrecht en is hij dus werkzaam als advocaat. Royce is al jaren samen met zijn grote liefde, Amanda. Met haar stapte hij afgelopen zomer in het huwelijksbootje. Samen kregen zij al een zoontje, Fender. Hij is vernoemd naar zijn overleden opa, want hij heet eigenlijk Fender Peter de Vries. Vorig jaar zomer werd Royce voor de tweede keer vader van een zoon, Lewis.

Jubileum

Alweer twee jaar geleden beloofden Royce en Amanda elkaar eeuwige trouw en zij zijn nog net zo verliefd op elkaar als in het begin van hun relatie. Samen met hun twee zoontjes maken zij de mooiste momenten mee en dat is geweldig om te zien.

Royce staat vandaag stil bij het huwelijksjubileum met Amanda en daarom deelt hij een prachtige trouwfoto. In de hashtags grapt Royce nog met: ‘Hoe houdt ze het uit’. Wat is dit toch een prachtig stel. Op naar nog heel veel mooie jaren.

Bron en Beeld: Instagram Royce de Vries

Delen

Meer over Royce de Vries

FOTO: Royce de Vries blikt terug op bijzonder moment met vader
FOTO: Royce de Vries blikt terug op bijzonder moment met vader
Royce de Vries vertelt emotioneel: 'Ik heb nog steeds slaapproblemen'
Royce de Vries vertelt emotioneel: ‘Ik heb nog steeds slaapproblemen’
Lees alle artikelen over Royce de Vries