100pmagazine_roycedevries
Zie ook:
Delen

ZIEN: Royce de Vries deelt adembenemende foto’s van zwangerschapsshoot

Het aftellen is nu echt begonnen voor Royce en Amanda. Het stel straalt als nooit tevoren tijdens een zwangerschapsshoot.

Royce de Vries

Royce de Vries is de zoon van Peter R. de Vries. Net als zijn vader kan hij niet tegen onrecht en is hij dus werkzaam als advocaat. Royce is al jaren samen met zijn grote liefde, Amanda. Met haar stapte hij afgelopen zomer in het huwelijksbootje. Samen kregen zij al een zoontje, Fender. Hij is vernoemd naar zijn overleden opa, want hij heet eigenlijk Fender Peter de Vries. Vorig jaar november maakten het stel bekend opnieuw een kindje te verwachten. Ook dit zal een jongen worden.

Zwangerschapsshoot

Royce en Amanda kunnen nu beginnen met aftellen, want baby de Vries kan ieder moment geboren worden. Net als velen anderen hebben Royce en Amanda de babybuik vast laten leggen tijdens een zwangerschapsshoot en het resultaat is niet normaal. Zowel de zwart-wit foto, als de foto van Amanda alleen, is adembenemend mooi. Het stel straalt. ‘Almost there. Trots op mijn prachtige vrouw’, schrijft Royce onder deze prachtige kiekjes. Succes met de laatste loodjes, Amanda!

Bron en Beeld: Instagram Royce de Vries.

Delen