100%NL Magazine Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

WHAT: Ruud de Wild vol ongeloof om fake news over ernstige ziekte

Ruud de Wild is inmiddels een hele tijd genezen, maar hij ziet nepnieuws voorbijkomen waar hij heel erg van schrikt. 'Waarom zou je dit posten?', vraagt hij zich af.

Ruud de Wild

Ruud de Wild is niet alleen radio-dj en kunstenaar, maar ook een hele trotse papa van drie kinderen: Toy Travis, Johnny en Teddy.

Tegenwoordig kennen we Ruud natuurlijk ook als grote liefde van Olcay Gulsen. Regelmatig kunnen we dan ook genieten van de leukste video’s en foto’s van het verliefde stel. Zo doet Ruud zijn liefje vaak op hilarische wijze na en daar maakt hij de grappigste filmpjes van. Ook Olcay deelt veel grappige foto’s en video’s van Ruud. Het stel gaat regelmatig met elkaar op vakantie en zij lijken verliefder dan ooit!

Fake news

Er gaat tegenwoordig heel veel nepnieuws rond en het ene bericht is heftiger dan de andere. Ruud de Wild zag nu iets voorbijkomen, waar hij enorm van schrok. Het ging namelijk om de radio-dj zelf en het was een heftig bericht. ‘Ruud de Wild getroffen door nieuwe ernstige ziekte: ‘Niet lang meer te leven”, is wat er in het bericht staat. Op de foto is Ruud in een ziekenhuisbed te zien. Een foto van enkele jaren geleden. ‘Waarom zou je dit posten?’, vraagt Ruud zich dan ook af. Wat een bizar bericht is dit zeg. Gelukkig is er niets van waar en gaat het goed met Ruud.

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild

Delen

Meer over Ruud de Wild

LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Lees alle artikelen over Ruud de Wild