100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay
Zie ook:
Delen

OOPS: Olcay laat Ruud per ongeluk zelfbruiner gebruiken in plaats van zonnebrand

De bedoelingen van Olcay waren goed, maar de uitwerking was iets minder. Ruud kwam bruiner terug uit de badkamer dan gepland.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Na een aantal relaties vond Ruud uiteindelijk de liefde bij de mooie Olcay. De twee zijn inmiddels al weer wat jaren samen gelukkig. Kort nadat de twee een relatie kregen ging het stel tijdelijk uit elkaar. Dit kwam doordat Olcay heftig nieuws kreeg destijds: haar eerste liefde James kwam te overlijden. Na deze gebeurtenis had Olcay even tijd voor zichzelf nodig. Gelukkig kwamen Ruud en Olcay vrij snel daarna weer bij elkaar.

Hoewel Ruud en Olcay altijd stralen als ze samen zijn en het lijkt alsof het leven hen toelacht heeft het stel ook mindere tijden gekend. Een paar jaar geleden maakte Ruud het heftige nieuws bekend dat hij darmkanker had. Na het nieuws onderging Ruud verschillende operaties en is hij inmiddels kankervrij verklaard. Zijn vriendin Olcay week geen moment van zijn zijde en heeft hem door de moeilijke tijd heen getrokken.

Zelfbruiner

Olcay heeft een eigen beautylijn en dat is natuurlijk hartstikke handig, maar het is wel de bedoeling dat je als Olcay zijnde het juiste product aan je partner geeft. Dat ging nu even helemaal mis, want het was de bedoeling dat Olcay de zonnebrand aan Ruud gaf. In plaats daarvan liet zij hem per ongeluk zelfbruiner gebruiken en het resultaat is hilarisch, al vind Ruud het allemaal iets minder grappig. ‘Ik loop toch voor gek? Iedereen ziet dat ik eruit zie als een Duitse afgekeurde quizmaster’, vertelt Ruud. Olcay zegt er het volgende over: ‘Het lijkt net alsof je op skivakantie bent geweest. Je hebt helemaal witte ogen’. Ruud geeft haar daarin helemaal gelijk. ‘Exact! Alsof ik met een zwembril op skivakantie ben geweest’. Niet alleen zijn gezicht is helemaal bruin/oranje, ook zijn handen zijn verkleurd. ‘Het spijt me’, eindigt Olcay. Één ding is zeker: de tanningdrops van Olcay werken wel goed. Alleen niet als zonnebrand…

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen.

Delen

Meer over Olcay Gulsen

VIDEO: Olcay Gulsen deelt langverwachte hometour!
VIDEO: Olcay Gulsen deelt langverwachte hometour!
GEWELDIG: Babynieuws voor Olcay Gulsen
GEWELDIG: Babynieuws voor Olcay Gulsen
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen

Meer over Ruud de Wild

Ruud de Wild deelt nostalgische foto 'Toen mouwloos nog gewoon kon'
Ruud de Wild deelt nostalgische foto ‘Toen mouwloos nog gewoon kon’
ZIEN: Oudste dochter Ruud de Wild viert haar 21e verjaardag!
ZIEN: Oudste dochter Ruud de Wild viert haar 21e verjaardag!
Lees alle artikelen over Ruud de Wild