100%NL Magazine Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

LEZEN: Ruud de Wild doet boekje open over liefdesleven

Ruud en Olcay besloten vorig jaar hun relatie te beëindigen. In een interview vertelt Ruud nu of er een nieuw iemand in zijn leven is.

Ruud de Wild

Ruud de Wild, de man met die onmiskenbare stem, heeft al decennialang de radio veroverd. Of het nu de vroege middag is of de avondspits, Ruud weet precies hoe hij zijn luisteraars moet vermaken met zijn unieke humor en scherpe interviews.

De afgelopen jaren waren voor Ruud best pittig. In 2021 werd er bij Ruud darmkanker ontdekt. Na verschillende operaties werd hij gelukkig negen maanden later kankervrij verklaard. Maar dat was niet alles, na een relatie van een aantal jaar met Olcay Gulsen besloten de twee om er een punt achter te zetten.

Gezin

Als er iets is waar Ruud de Wild heel erg blij van wordt, dan zijn dat wel zijn prachtige kinderen. In totaal is Ruud de vader van drie kinderen: Toy Travis, Johnny en Teddy. Als Ruud tijd vrij heeft probeert hij dan ook zoveel mogelijk tijd met de drie door te brengen. Het is voor ons als volgers heel leuk om Ruud zo happy te zien als vader.

Liefdesleven

Ruud gaat al heel wat maanden als vrijgezel door het leven. Toch bekijkt hij het allemaal heel positief. ‘Ik ben niet zielig. Het gaat prima’, vertelt hij in gesprek met Shownieuws. Als Ruud de vraag krijgt of hij al iemand heeft, antwoordt hij: ‘Ik weet niet wat nieuw betekent. Als jouw vraag is: is er iemand? Vast wel, maar ik weet niet wie.’ Ruud geeft dus geen duidelijk antwoord en houdt zijn liefdesleven nog een beetje mysterieus.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Ruud de Wild

LEZEN: Ruud de Wild deelt heftig verhaal en doet aangifte
LEZEN: Ruud de Wild deelt heftig verhaal en doet aangifte
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
Lees alle artikelen over Ruud de Wild