100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay

WAUW: Ruud de Wild opgelucht na geweldig nieuws

Ruud is inmiddels alweer een tijdje schoon verklaard, maar een bezoek aan het ziekenhuis blijft altijd spannend. Opgelucht deelt hij er iets over op Instagram.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Na een aantal relaties vond Ruud uiteindelijk de liefde bij de mooie Olcay. De twee zijn inmiddels al weer wat jaren samen gelukkig. Kort nadat de twee een relatie kregen ging het stel tijdelijk uit elkaar. Dit kwam doordat Olcay heftig nieuws kreeg destijds: haar eerste liefde James kwam te overlijden. Na deze gebeurtenis had Olcay even tijd voor zichzelf nodig. Gelukkig kwamen Ruud en Olcay vrij snel daarna weer bij elkaar.

Hoewel Ruud en Olcay altijd stralen als ze samen zijn en het lijkt alsof het leven hen toelacht heeft het stel ook mindere tijden gekend. Een tijdje geleden maakte Ruud het heftige nieuws bekend dat hij darmkanker had. Na het nieuws onderging Ruud verschillende operaties en is hij inmiddels kankervrij verklaard. Zijn vriendin Olcay week geen moment van zijn zijde en heeft hem door de moeilijke tijd heen getrokken. Met de liefde tussen de twee zit het wel goed..

Opgelucht

Ruud is inmiddels alweer een tijdje schoon verklaard, maar dat neemt niet weg dat hij regelmatig terug moet komen naar het ziekenhuis voor onderzoeken en scans. Ook nu was het weer tijd voor zo’n checkup. Op Instagram deelt Ruud vol vreugde en blijdschap het nieuws dat zijn laatste scan goed was. ‘Wachten is soms goed. Wachten is soms de hel. Op een uitslag van een scan bijvoorbeeld. Ik heb er toch maanden voor in de zenuwen gezeten. Gelukkig was de uitslag goed. Nu houden zo. Lieve @olcay nu zal ik weer relaxter tegen je doen.’, schrijft hij. Volgers gaan door het dak van enthousiasme en wij ook. Wat een geweldig nieuws en wat heeft Ruud dat mooi omschreven..

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild.