100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay
Zie ook:
Delen

Ruud de Wild over ziekte: ‘Het is onderdeel van mijn leven’

Ruud is inmiddels een flinke tijd beter, maar de angst om opnieuw ziek te worden, blijft. Olcay en Ruud vertellen er open over.

Olcay en Ruud

Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn al heel wat jaren samen en zij lijken onwijs gelukkig te zijn met elkaar. Hoewel Ruud en Olcay altijd stralen als zij samen zijn en het lijkt alsof het leven hen toelacht, heeft het stel ook mindere tijden gekend. Een aantal jaren geleden maakte Ruud het heftige nieuws bekend dat hij darmkanker had. Na het nieuws onderging Ruud verschillende operaties en is hij inmiddels kankervrij verklaard. Zijn vriendin Olcay week geen moment van zijn zijde en heeft hem door de moeilijke tijd heen getrokken. Met de liefde tussen de twee zit het wel goed..

Angst

Ruud is inmiddels een hele tijd gezond en hij voelt zich fit, maar de angst dat de ziekte terugkeert, blijft hij houden. ‘De manier waarop Ruud met zijn herstel bezig is, of toch weer ziek vreest te worden, is niet gezond’, vertelt Olcay aan Veroncia Superguide. ‘Hij slaapt slecht. Gelukkig praat Ruud hier nu ook over met een professional. Zwemtraining doet hem goed, maar vraagt veel van hem.’

Ruud snapt Olcay helemaal, maar hij heeft het er toch moeilijk mee. ‘Als je de dood in de ogen hebt gekeken, gebeurt er iets geks met je. Daar houd ik een beetje last van.’ De vreselijke ziekte komt vaak terug en dat weet Ruud maar al te goed. ‘Het is, soms tegen mijn zin, onderdeel van mijn leven. Maar als je zo’n tweede kans hebt gekregen moet je niet zeiken en het gewoon dóén.’, vertelt hij eerlijk. Wij snappen de angst en hopen dan ook dat Ruud gezond zal blijven.

Bron en Beeld: Veronica Superguide

Delen

Meer over Olcay Gulsen

VIDEO: Olcay Gulsen deelt langverwachte hometour!
VIDEO: Olcay Gulsen deelt langverwachte hometour!
GEWELDIG: Babynieuws voor Olcay Gulsen
GEWELDIG: Babynieuws voor Olcay Gulsen
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen

Meer over Ruud de Wild

Ruud de Wild deelt nostalgische foto 'Toen mouwloos nog gewoon kon'
Ruud de Wild deelt nostalgische foto ‘Toen mouwloos nog gewoon kon’
ZIEN: Oudste dochter Ruud de Wild viert haar 21e verjaardag!
ZIEN: Oudste dochter Ruud de Wild viert haar 21e verjaardag!
Lees alle artikelen over Ruud de Wild