100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

VIDEO: Samantha Steenwijk wordt uit bed geslagen door haar vrouw Daisy

Samantha werd niet zo fijn wakker, want ze werd uit bed geslagen door haar vrouw Daisy.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is momenteel niet meer van tv en het podium af te denken. In 2013 deed de blondine mee aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ en in het seizoen 2017-2018 gaf zij haar carrière nog een extra boost door mee te doen aan ‘The Voice of Holland’. Tegenwoordig blaast Samantha dagelijks veel locaties omver met haar geweldige stem, maar ook is zij regelmatig te zien bij RTL Boulevard, of als jurylid bij verschillende programma’s.

Vrouw Daisy

Alweer heel wat jaren is Samantha gelukkig met haar vrouw Daisy. Inmiddels zijn Samantha en Daisy alweer 9 jaar getrouwd. Een paar weken geleden deelde Samantha nog een aantal liefdevolle trouwfoto’s, ze schreef hierbij: ‘Vandaag, maar dan 9 jaar geleden… wat een mooie dag. Hou van jou, de hele wereld vol én een beetje.’ Benieuwd naar de trouwfoto’s van Samantha? Die zie je hier.

Uit bed geslagen

Samantha deelt regelmatig de grappigste video’s van haar TikTok account en weet dan ook vaak een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Ook deze keer heeft Samantha weer de lachers op haar hand met een video waarop te zien is hoe zij hardhandig uit bed wordt geslagen door Daisy. ‘Goedemorgen allemaal! Volgens mij was ik iets te vroeg vanmorgen.’

De volgers van Samantha vinden het hilarisch en reageren massaal onder de post. Benieuwd naar de video? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk straalt: 'Is het een jongen of meisje?'
Samantha Steenwijk straalt: ‘Is het een jongen of meisje?’
Samantha en Daisy diepbedroefd: 'Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen'
Samantha en Daisy diepbedroefd: ‘Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk