100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

HILARISCH: Samantha Steenwijk gaat voor nieuwe look

Samantha plaatst twee hilarische foto's met haar collega, waar zij met haar nieuwe look toch wel veel op begint te lijken.

Zangeres

Samantha Steenwijk is momenteel niet meer van tv en het podium af te denken. In 2013 deed de blondine mee aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ en in het seizoen 2017-2018 gaf zij haar carrière nog een extra boost door mee te doen aan ‘The Voice of Holland’. Tegenwoordig blaast Samantha dagelijks veel locaties omver met haar geweldige stem, maar ook is zij regelmatig te zien bij RTL Boulevard, of als jurylid bij verschillende programma’s.

Optreden

Ook gisteren had Samantha weer een optreden. Terwijl het op en voor het podium gezellig is, heeft Samantha het achter de schermen ook hartstikke gezellig met haar collega’s. Samantha kwam dj La Fuente tegen en daar had zij de hele avond de grootste lol mee. Terwijl Samantha altijd op het podium staat met haar losse, blonde haren, kiest dj La Fuente ervoor om zijn haar in een kleine, strakke knot te draaien. Nadat zij de dag daarvoor nog een foto met hem plaatste en daarbij schreef dat zij twijfelde over het kapsel en het knotje hem toch beter staat, is Samantha de dag daarna van gedachte veranderd. Samantha wilde dit ook eens proberen en daar maakte zij wat foto’s van. Met een filter toverde zij er zelfs een baard zoals de dj bij. ‘Omdat 2 knotjes toch leuker zijn dan 1 knotje! En een oplettende volger toverde er ook nog even een baard bij, ik zeg: Niks meer aan doen!’, schrijft zij onder de hilarische foto’s. Wat zullen zij een lol hebben gehad die avond..

Getrouwd

Onlangs zette Samantha haar vrouw Daisy nog in het zonnetje, want het stel vierden dat zij alweer 9 jaar getrouwd zijn. Op Instagram plaatste Samantha een romantische foto met haar vrouw, waarvan zij zielsveel houdt. Samantha en Daisy zijn al meer dan 15 jaar een onwijs gelukkig stel. Hopelijk komen daar nog heel veel jaren bij.

https://www.instagram.com/p/Cij9GGpo3Wb/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk straalt: 'Is het een jongen of meisje?'
Samantha Steenwijk straalt: ‘Is het een jongen of meisje?’
Samantha en Daisy diepbedroefd: 'Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen'
Samantha en Daisy diepbedroefd: ‘Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk