Samantha Steenwijk open over relatie met Daisy: 'Hoge pieken, diepe dalen'
Zie ook:
Delen

Samantha Steenwijk open over relatie met Daisy: ‘Hoge pieken, diepe dalen’

Het is vandaag een bijzondere dag, want Samantha en Daisy zijn alweer 10 jaar getrouwd. Op Instagram staat zij stil bij deze dag.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is momenteel niet meer van tv en het podium af te denken. In 2013 deed de blondine mee aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ en in het seizoen 2017-2018 gaf zij haar carrière nog een extra boost door mee te doen aan ‘The Voice of Holland’. Tegenwoordig blaast Samantha dagelijks veel locaties omver met haar geweldige stem, maar ook is zij regelmatig te zien bij RTL Boulevard, of als jurylid bij verschillende programma’s.

10 jaar getrouwd

Het is vandaag een bijzondere dag voor Samantha Steenwijk, want zij is 10 jaar getrouwd met Daisy. Op Instagram staat zij stil bij dit fantastische jubileum. Samantha deelt een reeks mooie trouwfoto’s en daarbij schrijft zij het volgende: ‘Vandaag 10 jaar‼️ getrouwd met de liefde van mijn leven. 10 jaar met veel liefde, hoge pieken, diepe dalen, veel gezelligheid, enorm veel lachen maar bovenal elkaars steun in alles wat ons bezig houd in het leven. Ik hou van je schat.’ Wij feliciteren het stel met dit mooie jubileum. Hopelijk komen daar nog heel veel gelukkige, liefdevolle jaren bij.

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk en vrouw Daisy nemen groot besluit
Samantha Steenwijk en vrouw Daisy nemen groot besluit
Heel mooi babynieuws voor Samantha Steenwijk: 'HET IS EEN JONGEN!'
Heel mooi babynieuws voor Samantha Steenwijk: ‘HET IS EEN JONGEN!’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk