Samantha Steenwijk straalt en deelt bikinifoto met volgers
Zie ook:
Delen

Samantha Steenwijk straalt en deelt bikinifoto met volgers

Samantha en Daisy genieten momenteel van een heerlijke vakantie in de zon. Op de bikinifoto die zij deelt, straalt het stel enorm.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is momenteel niet meer van tv en het podium af te denken. In 2013 deed de blondine mee aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ en in het seizoen 2017-2018 gaf zij haar carrière nog een extra boost door mee te doen aan ‘The Voice of Holland’. Tegenwoordig blaast Samantha dagelijks veel locaties omver met haar geweldige stem, maar ook is zij regelmatig te zien bij RTL Boulevard, of als jurylid bij verschillende programma’s.

Samantha is al jaren samen met Daisy Verschelden. Het stel trouwden in 2013 en is tot op de dag van vandaag nog heel gelukkig.

Poseren in bikini

Samen met haar grote liefde, Daisy, is Samantha het vliegtuig ingestapt naar een zonnige bestemming. Waar het stel vakantie aan het vieren is, is niet bekend. Op Instagram deelde Samantha een foto met haar vrouw en daar wordt iedereen heel blij van. In bikini poseren Samantha en Daisy onder een waterval en zij lijken de grootste lol te hebben met elkaar. ‘Afkoelen in de watervallen. Het stikt er hier van! RaRa…. Waar zijn we?’, vraagt Samantha aan haar volgers. Wat een heerlijke foto. Wij wensen het stel nog heel veel plezier!

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk.

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Heel mooi babynieuws voor Samantha Steenwijk: 'HET IS EEN JONGEN!'
Heel mooi babynieuws voor Samantha Steenwijk: ‘HET IS EEN JONGEN!’
Samantha Steenwijk door het dolle: 'Baby on the way'
Samantha Steenwijk door het dolle: ‘Baby on the way’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk