100pmagazine_sarahvansoelen
Zie ook:
Delen

Sarah van Soelen draait alle hoofden in déze gedurfde groene outfit

Op Instagram verschijnt Sarah van Soelen in een gedurfde, groene outfit. Daarbij let ze op de kleinste details!

Sarah van Soelen

Sarah leerden we allemaal kennen door haar eerdere relatie met zanger André Hazes. Vanaf dat moment ging de media los en werd Sarah van Soelen op de voet gevolgd. Helaas voor dit stel heeft het niet lang mogen duren. Ondanks dat de twee het einde van hun relatie nooit bekend hebben gemaakt, weet iedereen dat ze niet meer samen zijn. Toch heeft deze influencer er veel fans erbij gekregen afgelopen tijd!

Pretty in Green!

De afgelopen dagen zagen we geregeld zonnige vakantieplaatjes vanuit Dubai voorbij komen. Sarah ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en ook dit keer heeft zij werkelijk alles uit de kast getrokken voor haar diner bij een restaurant genaamd ‘Verde’. It’s all in the details! Met haar bijpassende groene high heels en groene clutch is Sarah pretty in green.

Benieuwd naar haar groene outfit? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/p/CbdHX4FDo37/?utm_source=ig_web_copy_link

100pmagazine_sarahvansoelen

100pmagazine_sarahvansoelen2

100pmagazine_sarahvansoelen3

Influencer

Sarah is werkzaam als model en daarnaast ook een actieve influencer op platform Instagram. Maar naast dit glamorous leven heeft Sarah ook donkere tijden gekend…

Een jeugd met drank en drugs

Sarah van Soelen was slechts een jaar of dertien toen ze begon met drinken en roken. Drie jaar later kwam ze voor het eerst in aanraking met harddrugs, waaronder cocaïne. In die periode ging ze bijna dagelijks op stap. “Ik was nooit en te nimmer thuis, ik was alleen maar in de stad. Iedereen kende me”, vertelt Sarah. Ook laat ze weten dat het nooit bij één drankje bleef. ‘Eén wijntje werden al heel snel 5 flessen en dan bestelden we weer.’ Lees hier het hele bericht.

Clean

Inmiddels is Sarah naar eigen zeggen al twee jaar clean en is ze super trots op zichzelf. Ook geeft ze aan dat ze uitgaan nog steeds leuk vindt, ook nu ze niet meer gebruikt. “Ik ben nog steeds gezellig. Ik ga niet in een hoekje zitten, ik ben gewoon nog steeds Saar.”

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen.

Delen

Meer over Sarah van Soelen

LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen