100%NL Magazine Sarah van Soelen
Zie ook:
Delen

Sarah van Soelen over verslaving: “Niemand had het door en ik zag de ernst er niet van in.”

In de podcast ‘Wat Kan Er Nou Gebeuren’ praat ze openhartig met Najib Amhali en Reda Saleh over haar verslavingen. "Niemand had het door en ik zag de ernst er niet van in"

Sarah van Soelen

In het voorjaar van 2021 werd de blonde Sarah van Soelen in één klap beroemd door haar relatie met André Hazes. Vlak daarvoor verloofde André Hazes zich nog met Monique Westenberg, maar daar kwam plotsklaps een einde aan. André liet toen op Instagram al weten met iemand anders een sterke klik te hebben gekregen, dat bleek Sarah van Soelen te zijn.

Breuk

Vanaf dat moment ging de media los en werd Sarah van Soelen op de voet gevolgd. De relatie tussen André en Sarah werd serieus en zo kon heel Nederland meegenieten van het prille liefdesgeluk. Vele tripjes en vakanties samen weg volgde en er werden zelfs speciale tattoos gezet. Helaas voor de tortelduifjes heeft het niet zo mogen zijn. De twee zijn alweer een tijdje uit elkaar.

Nieuwe liefde?

Sarah heeft zich na de breuk met André vooral gestort op haar lieve familie, vrienden en haar nieuwe woning. Met Valentijnsdag werd Sarah verrast met een gigantische bos rode rozen met een ballon. ‘Thank you my Valentine’, schreef Sarah bij de beelden, waardoor er gespeculeerd werd over een eventuele nieuwe liefde voor Sarah.

Influencer

Sarah is werkzaam als model en daarnaast ook een actieve influencer op platform Instagram. Maar naast dit glamorous leven heeft Sarah ook donkere tijden gekend…

Een jeugd met drank en drugs

Sarah van Soelen was slechts een jaar of dertien toen ze begon met drinken en roken. Drie jaar later kwam ze voor het eerst in aanraking met harddrugs, waaronder cocaïne. In die periode ging ze bijna dagelijks op stap. “Ik was nooit en te nimmer thuis, ik was alleen maar in de stad. Iedereen kende me”, vertelt Sarah. Ook laat ze weten dat het nooit bij één drankje bleef. ‘Eén wijntje werden al heel snel 5 flessen en dan bestelden we weer.’

“Ik ben niet verslaafd”

Lange tijd heeft Sarah niet doorgehad dat ze verslaafd was. Ze was er van overtuigd dat ze nooit verslaafd zou raken. “Ik ben niet verslaafd en kan dat ook niet worden. Ik kan daar tegen”, vertelt de influencer over haar gedachten toentertijd. Haar alcohol en drugsverslaving werd op een gegeven moment opgemerkt door haar beste vriend: “Saar, het gaat niet goed, hè?” Hij begon te praten over een leegte in het leven en dat was het punt waarop Sarah dacht “F*ck dit heb ik ook.”

Clean

Inmiddels is Sarah naar eigen zeggen al twee jaar clean en is ze super trots op zichzelf. Ook geeft ze aan dat ze uitgaan nog steeds leuk vindt, ook nu ze niet meer gebruikt. “Ik ben nog steeds gezellig. Ik ga niet in een hoekje zitten, ik ben gewoon nog steeds Saar.”

Benieuwd naar het hele item? Je ziet het hier!

Bron: Instagram Sarah van Soelen en YouTube kanaal Najib Amhali | Beeld: Instagram Sarah van Soelen

Delen

Meer over Sarah van Soelen

ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen