100%NL Magazine Sarah van Soelen

LUXE: Sarah van Soelen deelt uniek kijkje in prachtige woning!

Sarah van Soelen neemt haar woning in Rotterdam flink onder handen! Op Instagram deelt ze jaloersmakende beelden.

Sarah van Soelen

Inmiddels kent heel Nederland haar naam: Sarah van Soelen. De blondine had een paar maanden lang een turbulente relatie met zanger André Hazes en sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse media.  Het stel was zó gelukkig samen, en dus werd alles met de buitenwereld gedeeld. Vele tripjes en vakanties samen weg volgde en er werden zelfs speciale tattoos gezet. Helaas heeft het niet zo mogen zijn voor de twee en zijn André en Sarah inmiddels uit elkaar.

Nieuwe liefde?

Maar of Sarah nog vrijgezel is, dat valt te betwisten. Want afgelopen week, tijdens Valentijnsdag, werd Sarah verrast met een gigantische bos rode rozen. Bij de beelden schreef Sarah toen: Thank you my Valentine!

Wie de nieuwe liefde en óf er een nieuwe liefde in het leven van Sarah is, dat is onbekend.

Woning

Het leek vorig jaar nog allemaal zo mooi: André Hazes en Sarah van Soelen zouden gaan samenwonen in een prachtig appartement in Rotterdam. Het management van Shownieuws liet destijds weten: ‘Het klopt inderdaad dat Andre gelukkig zijn eigen plek gevonden heeft en een appartement heeft gekocht. Dat Sarah hier ook bij zal intrekken lijkt mij voor de hand liggend.’ Het gaat om dit appartement.

Na de breuk tussen André en Sarah hebben ze onderling besloten dat Sarah er zou blijven wonen. Inmiddels is de blondine hard bezig om er haar eigen droompaleis van te maken en wordt er flink verbouwd! Op Instagram deelde ze de afgelopen week jaloersmakende beelden. Want wauw: wat wordt het mooi!

Het eerste woord waar wij aan dachten bij het zien van de beelden is: luxe! Sarah heeft een goede smaak! 😉

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen