100%NL Magazine Ann Dominique Danny
Zie ook:
Delen

WOW: Danny Froger verbaast volgers met dochter’s volle bos haar

Scottie is nog maar een paar weken oud, maar zij heeft nu al bijna net zo lang haar als haar oudere zus Fallon. Wat een plaatje.

Gezin

Het gezin van Ann Dominique en Danny Froger staat sinds een paar weken weer op zijn kop. Samen met dochtertje Fallon en pluizige viervoeter Sjaak geniet het stel volop van hun pasgeboren dochtertje Scottie. De hele familie zit al weken op een roze wolk en het geluk straalt van iedereen af. Niet alleen Danny en Ann Dominique zijn de hele dag bij Scottie in de buurt, ook Fallon houdt haar de hele dag vast, knuffelt haar, geeft haar kusjes en leest boekjes voor. Wanneer een volger van Ann Dominique de vraag stelt of zij misschien nog een kindje erbij zou willen, antwoordt zij duidelijk dat het gezin nu compleet is. En op de vraag of het wennen was met een baby erbij, antwoordde Ann Dominique dat het voelt alsof Scottie er altijd al bij hoort. Het perfecte plaatje dus.

Foto’s en video’s

Ann Dominique en Danny delen dagelijks veel foto’s en video’s van hun dochters samen en daar krijgt echt niemand genoeg van, want de volgers blijven massaal reageren. Danny deelt nu een prachtige foto van zijn pasgeboren dochtertje en wat veel mensen opvalt, is dat Scottie nu al een groot en donker bos haar heeft. Een stuk donkerder dan haar grote zus, Fallon. ‘Mijn grote kleine meid’, schrijft Danny onder de close-up foto. Wat een onwijs knappe meid is dit nu al. Wij zijn er nog niet uit of Scottie net zoveel op haar vader gaat lijken als Fallon. Waar wij het wel over eens zijn, is dat Danny en Ann Dominique twee prachtige en super schattige kinderen op de wereld hebben gezet. Wat zullen zij trots zijn op hun meiden.

https://www.instagram.com/p/CkKp_KvugMN/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger en Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten:
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten: “Waar is het feestje”
Lees alle artikelen over Danny Froger