Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

CUTE: Danny Froger en dochters vallen samen knuffelend in slaap

Danny Froger kan zijn geluk al een paar weken niet op. Hij brengt de hele dag door met zijn pasgeboren dochtertje Scottie en haar grote zus Fallon.

Danny Froger en Ann Dominique

Danny Froger en Ann Dominique zijn sinds 2017 een koppel. Drie jaar geleden werden Danny en Ann Dominique voor het eerst ouders van dochter Fallon. Het kleine meisje steelt de harten van iedereen met haar guitige glimlach. Zo’n twee weken geleden werden Danny en Ann Dominique voor de tweede keer ouders van een dochtertje, Scottie. Danny en Ann Dominique zitten al die tijd al op een roze wolk en grote zus Fallon is alleen maar trots op haar kleine zusje.

Trots

Zowel Danny als Ann Dominique laten al dagen weten onwijs trots en blij te zijn. Voor hun is het gezin van 4 met hun hond Sjaak nu echt compleet. Fallon en haar ouders knuffelen de hele dag met kleine Scottie en Fallon lijkt super blij te zijn met de komst van haar zusje. Zij moet er in ieder geval niet aan wennen, zoals je vaker voorbij ziet komen. Danny en Ann Dominique delen veel foto’s en video’s van hun kinderen en hun volgers vinden dat alleen maar leuk, want iedereen geniet mee met het gezin. Danny plaatst nu een foto van zijn grote trots, waarbij hij en zijn dochters samen in de bank in slaap zijn gevallen. ‘Je kan het slechter treffen’, schrijft hij eronder. ‘Ooh prachtig!! Geniet met volle teugen!!!’ en ‘Hier smelt je toch weer van geniet ervan’, reageren wat volgers eronder. Wij smelten echt weg bij deze prachtige foto..

https://www.instagram.com/p/Cjdm9sIu1M5/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger

Delen

Meer over Danny Froger

Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten:
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten: “Waar is het feestje”
Lees alle artikelen over Danny Froger