100%NL Magazine Ann Dominique Danny
Zie ook:
Delen

WAUW: Ann Dominique en dochters gefotografeerd tijdens boswandeling

Ann Dominique en Danny Froger maken dagelijks wandelingen door het bos met de kinderen. Ann Dominique plaatst hier nu wat prachtige foto's van.

Gezin

Het gezin van Ann Dominique en Danny Froger is sinds zo’n anderhalve week helemaal compleet. Samen met dochtertje Fallon en pluizige viervoeter Sjaak geniet het stel volop van hun pasgeboren dochtertje Scottie. De hele familie zit al dagen op een roze wolk en het geluk straalt van iedereen af. Niet alleen Danny en Ann Dominique zijn de hele dag bij Scottie in de buurt, ook Fallon houdt haar de hele dag vast, knuffelt haar, geeft haar kusjes en leest boekjes voor. Ann Dominique en Danny delen dagelijks veel foto’s en video’s van hun dochters samen en daar krijgt echt niemand genoeg van.

In het bos

Een paar dagen na de geboorte van Scottie, maakten Ann Dominique en Danny al wat wandelingen met hun kinderen en grote hond. Fallon staat steeds achter de wagen en houdt zo haar kleine zusje goed in de gaten. Het is zo mooi om te zien hoe trots zij op Scottie is. Nu plaatst Ann Dominique weer een reeks foto’s die genomen is in het bos, of tijdens een wandeling die zij samen maakten. Wij kunnen niet kiezen welke foto het mooiste is, want iedereen straalt op alle foto’s evenveel. Dat ondeugende koppie van Fallon op de laatste foto is er één die een grote lach bij iedereen op het gezicht tovert. Danny en Ann Dominique kunnen hun geluk niet op, maar dat vinden wij maar al te logsich met twee van deze kanjers thuis.

https://www.instagram.com/p/CjnWxNTtsAy/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique

Delen