100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit

De tijd vliegt voorbij en dat beseft Jan Smit heel goed. Onder deze foto ontvangt hij talloze lieve reacties...

Gezin Jan Smit

Hij is één van de bekendste zangers die ons land kent: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kids én hondje Rio woont Jan in Volendam. Jan is al sinds zijn kinderjaren bekend en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Jan is veel aan het optreden, is regelmatig voor zijn werk in het buitenland en hij presenteert zo nu en dan een programma, maar waar hij het liefste zijn tijd mee doorbrengt, is zijn gezin.

Twee druppels water

Gisteravond plaatste Jan een prachtige foto van zijn zoon op Instagram. In zijn voetbal onesie zit Senn op de bank en Jan schrijft: ‘Wat worden ze toch véél te snel groot…’ Daar geven wij hem 100% gelijk in. De tijd vliegt echt voorbij…

Volgers en fans vinden het een hele mooie foto van Senn, maar zij reageren vooral over het feit dat Senn steeds meer op zijn vader gaat lijken. ‘Ik dacht dat het een oude foto van jou was’, ‘Hij lijkt echt op jou Jan toen jij nog zo klein was als hem’ en ‘Lijkt op z’n pappa. Knapperd’, is een greep uit de reacties. Wij zijn het er volkomen mee eens!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit