Shelly Sterk deelt mierzoete video van zoontje: 'Liefste wat ik ooit gezien heb'
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk deelt mierzoete video van zoontje: ‘Liefste wat ik ooit gezien heb’

Van de video's waar Jake op staat, zullen wij nooit genoeg krijgen. Deze met zijn melksnorretje is echt om bij weg te smelten.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst. Waar Shelly haar volgers’ aandacht ook mee trekt, is het prachtige huis dat zij en Mark samen hebben verbouwd in Spanje. Het gezin vliegt er regelmatig naartoe en dat snappen wij maar al te goed, want het huis ontbreekt hen aan niets en ziet er echt prachtig mooi uit vanbinnen en vanbuiten.

Melksnorretje

Dit keer deelt Shelly een video van haar zoontje in haar story op Instagram, waarbij hij lief lacht en een melksnorretje heeft. ‘Och jongens… Dit is echt het liefste melksnorretje wat ik ooit gezien heb’, schrijft Shelly onder de video, waarvan iedereen een grote glimlach op z’n gezicht krijgt. Wat is dit toch een heerlijk mannetje. Van ons mag Shelly de hele dag foto’s en video’s van Jake delen..

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Lees alle artikelen over Shelly Sterk