Shelly Sterk: Dit komt bovenaan het lijstje 'mooiste momenten uit m'n leven'
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk: Dit komt bovenaan het lijstje ‘mooiste momenten uit m’n leven’

Shelly Sterk is helemaal in haar knollentuin, want Jake had zijn eerste skiles en hij vond het tegen alle verwachting in nog leuk ook! Wat een lieverd!

Shelly Sterk

Shelly Sterk is bekend als Nederlands verslaggeefster en presentatrice. Shelly is een groot formule 1 liefhebber en daarom is zij vaak voor en na een race te spreken op televisie. De blonde presentatrice is al jaren samen met Mark Ebing. In 2018 trouwde zij met hem en kort daarna werd Shelly moeder van een zoontje, Jake. Jake verovert telkens weer alle harten met zijn ondeugende lach en kuiltjes in zijn wangen. Volgers zijn dan ook altijd door het dolle heen wanneer Shelly een foto of video van Jake plaatst.

Skiles

Shelly en Mark kochten een tijd geleden een grote villa in Spanje en deze hebben zij helemaal opgeknapt. Het stel woont in Nederland, maar komt ook regelmatig in Spanje. Naast de Spaanse zon, zoekt het stel ook graag de kou op, om samen te gaan skiën. Shelly wil haar zoontje graag meenemen, dus daarom had hij gisteren zijn eerste skiles. De foto’s die Shelly deelt, zijn echt om bij weg te smelten. ‘Jake’s eerste skiles Och jongens… Dit momentje komt toch echt wel bovenaan het lijstje “mooiste momenten uit m’n leven”. Die kleine driejarige drol op mini ski’s. Hij vond het he-le-maal geweldig. Was zo trots op zichzelf. En ik (nogal overduidelijk) op hem. Van tevoren dacht ik eigenlijk dat hij het koud en nog niet echt leuk zou vinden. Maar blijkbaar heeft hij mijn liefde voor skiën geërfd. Joepieee! Kan niet wachten om samen op avontuur in de sneeuw te gaan. Eerst nog wat skilesjes pakken natuurlijk hoor’, schrijft Shelly eronder. Wij snappen Shelly’s emoties helemaal, want blije Jake in zo’n skipak is echt om op te eten.

https://www.instagram.com/p/ClUU28cDERZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Lees alle artikelen over Shelly Sterk