Shelly Sterk geeft zwangerschapsupdate: 'Vind het wel spannend'

Shelly Sterk geeft zwangerschapsupdate: ‘Vind het wel spannend’

Shelly is inmiddels een paar maanden in blijde verwachting van haar tweede kindje. Zij geeft haar volgers nu een update én hints over de naam.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Uitgerekend

Shelly maakte onlangs bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje en zij maakte vorige week bekend dat dit weer een jongen zal worden. Shelly is dolenthousiast en zij deelt het geluk met haar volgers. Eerder deze week deed Shelly een vragenrondje op Instagram en zij gaf haar volgers een zwangerschapsupdate.

Zo vertelde zij in februari uitgerekend te zijn. Shelly wilde meer genieten van deze zwangerschap, maar dat lukt haar nog niet echt. ‘Merk dat ik het toch weer heel erg spannend vind en toe leef naar de uitgerekende datum. Toch echt een grote verantwoordelijkheid, zoiets bijzonders en belangrijks, waar je tegelijk zo weinig écht controle over hebt.’ Shelly is ondanks dat heel blij en dankbaar. ‘Maar vind het wel spannend eerlijk gezegd.’

Naam

Over de naam zijn Shelly en Mark het nog niet eens. Zij hebben 2 opties en Shelly heeft één voorkeur. ‘We vinden het leuk als het een beetje een internationale naam is die je niet snel verkeerd uitspreekt of verkeerd schrijft. Iets stoers’, zegt Shelly.

Ook vertelt de presentatrice dat zij onwijs blij is dat zij weer een jongen krijgt. ‘Eerlijk gezegd hoopte ik stiekem op een jongen. Jake is zoooo lief voor mij en echt mijn beste kleine vriendje.’ Uiteraard is de gezondheid voor haar het allerbelangrijkste, maar zij sprong een gat in de lucht, toen zij een jongen zag op de echo. Jake daarentegen had gehoopt op een meisje. Volgens hem moet de derde baby dan maar een meisje zijn. ‘Rustaaagh. Weet niet of die 3e er ooit gaat komen hoor..’, zegt Shelly grappend. Wat is Jake toch een heerlijk ventje…

100%NL Magazine Shelly Sterk 100%NL Magazine Shelly Sterk

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.