100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

AAWH: Jake kust snelgroeiende babybuik van Shelly Sterk en dit is té schattig!

Shelly is inmiddels heel wat weken zwanger en haar babybuik groeit goed. Wat een heerlijke reeks foto's heeft zij nu gedeeld zeg...

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Babybuik

Shelly maakte kortgeleden bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje. Dit deed zij door een te leuke video van Jake te delen, waarop hij het nieuws bracht. Ook vorige week deelde Jake weer fantastisch nieuws, want hij vertelde dat hij een broertje krijgt. Shelly wordt dus een ‘boysmom’.

Het gezin geniet momenteel in het zonnige Spanje en vanuit daar deelde Shelly wat foto’s. Het zijn drie foto’s met Jake samen en hier krijgen wij echt geen genoeg van. ‘”Mam vandaag is het zoen-dag”‘, schrijft Shelly bij de foto’s. Op de laatste foto kust hij Shelly’s snelgroeiende babybuik. Wat een prachtig buikje heeft Shelly en wat is Jake toch een lieverd. Hij wordt vast en zeker een hele lieve, grote broer.

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.

Delen

Meer over Shelly Sterk

BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
FOTO: Shelly Sterk deelt emotioneel bericht over zoontje
FOTO: Shelly Sterk deelt emotioneel bericht over zoontje
Lees alle artikelen over Shelly Sterk